Priser

gjelder for 2016

Priser på fysioterapibehandling

  • Første konsultasjon, undersøkelse a 60 min kr 550.
  • 30 min behandling kr 400.
  • 45 min behandling kr 470.
  • 60 min behandling kr 550.

Dersom du har privat helseforsikring kan behandlingen være dekket. Se punkt under boksen.

Vi er en privat klinikk og er ikke dekket av driftstilskudd. Derfor trenger du ikke henvisning av lege for å få time hos oss, og slipper å stå på venteliste. Om du har henvisning er du fremdeles velkommen til rask behandling hos oss.

Helseforsikring

Har du helseforsikring? Da kan din behandling være dekket av forsikringsselskapet. Vi samarbeider med de fleste forsikringsselskap. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller hør direkte med ditt forsikringsselskap for å finne ut om du får behandlingen din dekket.

Frisk-trening

Personlig oppfølging og individuelle treningstimer med fysioterapeut. Her gjelder egne priser. Se Frisk-trening for mer informasjon.

Idrettslag

Fysiofirst har gode erfaringer med å samarbeide med lokale idrettslag. Vi kan tilby egne priser og rask behandling. Om ditt idrettslag ønsker å samarbeide med oss, ta kontakt for mer informasjon på telefon 97 10 50 16 eller send oss en e-post.

Bedrifter

Vi kan tilby egne priser for bedrifter. Er dette noe du ønsker, så ta kontakt med oss på telefon 97 10 50 16 eller send oss en e-post.

Andre tjenester

Vi kan også tilby personlig trening, ernæringsfysiolog, klassisk massasje og gruppetrening gjennom vår partner Bergen PT Senter. For priser se Bergen PT Senters nettsider. 

For timebestilling ta kontakt på 97 10 50 16