Oversikt over treningstilbud hos FysioFirst

Trening i gruppe eller trening individuelt med fysioterapeut

FysioFirst har til en hver tid ulike treningstilbud. Både i grupper og individuelt. Her er oversikten over de ulike tilbudene pr. dags dato:

Gruppetreninger:

  • Hofte- og knegruppe: Dette er en gruppe for deg som har utfordringer knyttet til hofter og knær. Oppstart av neste hofte- og knegruppe blir tirsdag 27.09.16 klokken 18:00. Tilpasset trening har god dokumentert effekt på ulike smertetilstander i kne- og hofteledd. Trykk her for å lese mer om denne gruppen.
  • Fit Mama: Kom i gang med treninga etter fødselen. Ta med babyen, og bli instruert av autorisert fysioterapeut. Fokus på trygg og effektiv trening for mama. Samtidig blir det lagt tilrette for motorisk stimulering for babyen.
  • Trening på jobb: Vanskelig å oppnå de 30 minuttene med fysisk aktivitet Helsidirektoratet anbefaler? Fysiofirst har løsningen! Samle en gjeng kollegaer før arbeidstid, i lunsjen eller etter arbeidstid for å trene med en autorisert fysioterapeut. Invester i helse, kom i bedre form og få en lettere arbeidshverdag. Treningstimen blir lagt opp til deres behov og kapasitet.

Individuelle treninger:

  • Frisk-trening: Dette er personlig trening med fysioterapeut. Der du og fysioterapeuten jobber sammen for å nå dine mål, og gjennomfører individuell trening under oppfølging av fysioterapeut. Trykk her for å lese mer om dette.

 

 

Har du spørsmål rundt de ulike treningstilbudene, ønsker å melde deg på eller få mer informasjon:

Ta kontakt på telefon 97 10 50 16 eller send en e-post til jose@fysiofirst.no

Trening hos fysioterapeut

Individuell trening fysioterapeut

For timebestilling ta kontakt på 97 10 50 16